Ieder jaar organiseren wij ' landschapschilderen in Tsjechie'. Tsjechie is een prachtig gevarieerd land met vele (schilder) mogelijkheden. Wij verblijven in middenklasse hotels en pensions maar ook in speciale groeps-accomodaties, In de keuze van iedere accomodatie staat voorop dat de schilderplekken makkelijk te voet zijn te bereiken. Tsjechie is eenvoudig te bereiken via auto en vliegtuig en kent een uitgebreid openbaar vervoersnetwerk.

U kunt kiezen uit een week of 10dagen-arrangement waarbij ontbijt en avondeten zijn inbegrepen in de prijs.

Kijk voor meer informatie op http://www.schilderenintsjechie.nl

Komende zomer 2019 is onze keuze gevallen op het prachtige historische stadje Dolni Kounice in Zuid-Moravie 25 km van de hoodstad Brno. Dolni Kounice en omgeving staat bekend als DE wijnstreek van midden-Europa met als hoofdstreek 'Palava'. Wij verblijven in een oud klooster (geheel gerenoveerd) dat staat op het park-terrein van een  schitterende ruine van een Kathedraal vlakbij de rivier Jhilava ! Midden in de cursusweek gaan wij op schilder-excursie naar prachtig gelegen ruine van kasteel: Sirotci Hradek.

Ik ben een ervaren docent landschapschilderen en ik doceer aan de Wackersacademie in Amsterdam.

De kosten voor een week zijn 700,- euro inclusief ontbijt en avondeten. De kosten voor 10dagen zijn 1000,- inclusief ontbijt en avondeten.

Reiskosten zijn niet inbegrepen.